091 5658 916

Masaže

MASAŽA – PUT OD KOŽE DO SADRŽAJA SMJEŠTENIH DUBOKO, U LADICAMA DUŠE…

Iako je prva asocijacija kada se spomene ova drevna umjetnost, opuštanja tijela i relaksacija, masaža ima daleko veći značaj za naš organizam. Bez obzira s kojeg podneblja dolazi i s kojom je tradicijom i kulturom povezana, osnovni zadatak koji postavlja ispred terapeuta, jeste uspostavljenje i očuvanje ravnoteže tijela, uma i duše. Upravo u svojoj biti, ona postavlja uvjet da se svakom čovjeku treba približiti kao jedinstvenoj,nedjeljivoj cjelini i treba je kreirati isključivo prema njegovom senzibilitetu, problemu, godinama, profesiji, raspoloženju i potrebama. Napeti mišići tijela, koji su najveća opasnost za rad srca i balansiran rad unutarnjih organa, zahvaljujući dobro doziranoj masaži vraćaju se u stanje optimalnog tonusa, a bolovi uzrokovani pritiskom na nervne strukture, popuštaju. Poznato je da masaža utječe i na harmonizaciju rada unutarnjih organa. Masaža stomaka blagotvorno djeluje na rad tankog i debelog crijeva, bubrega, jetre, slezine i pankreasa.

PREVENTIVA

Primarna uloga masaže, ogleda se u preventivi i očuvanju zdravlja. Pored rješavanja uzroka svakodnevnog stresa, osnova preventive jeste saniranje uzroka eventualne bolesti ili energetske blokade. Uspostavljanje psihofizičke ravnoteže i skladnog protoka životne energije, daje značajan doprinos našem obrambenom sustavu. Moramo napomenuti i blagotvorno djelovanje aromaterapeutskih ulja, koja se po preciznim recepturama pripremaju i imaju veliki utjecaj na naš imuni sustav. Potvrđeno je da dobra, detaljna masaža osvježava organizam kao šest sati spavanja, što ide u prilog opuštanja i odlaganja razdražljivosti. Treba naglasiti, kako ona nema za cilj odvojiti čovjeka od svakodnevnog života i ritma koji ga prati. Masaža nas mora pripremiti da bez posledica i sa radošću živimo u ritmu svakodnevice. Ipak, ne smijemo zaboraviti jedan važan detalj! Ako vas masira osoba koja nije opuštena i ne želi iskreirati masažu prema vašem senzibilitetu, efekat će biti sasvim suprotan. Razdražljivosti, nervozi i neraspoloženju tada nema kraja.

Resize1 Slika2

ANTICELULITNA MASAŽA

Ovom vrstom masaže djeluje se na refleksne zone u kojima su skoncentrirane promjene na koži, a primjerenim pritiscima razbijaju se nakupine celulita. Anticelulitna masaža ne smije jako boljeti i ostavljati jake masnice na koži. Nije najugodnija, ali je učinkovita i veoma efikasna u borbi protiv celulita. Kod svake slijedeće masaže, nelagoda će sve više izostajati.

To naravno ne znači da ćete se riješiti narančine kore jednom masažom. Niste ju niti dobili za jedan dan! Kod početnog stadija celulita, potrebno je oko desetak tretmana masaže. Što je celulita više, potrebno je više tretmana. Vjerujte, zajedničkom suradnjom, a našim stručnim angažmanom, rezultati neće izostati!

Odabrali smo najbolje iz prirode za Vas:

  • Anticelulitnu masažu biranim eteričnim uljima + anticelulitna krema (Trajanje 40 min)
  • Pandhys anticelulitnu masažu

PANDHY’S ANTICELULITNA MASAŽA

Pandhy’s kofeinska anticelulitna masaža radi se sa 2% kofeina, koji je rastopljen u šećernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakumski efekt te je namijenjena za sve vrste celulita. Ovakva vrsta masaže ima jak drenažni efekt te pojačava produkciju kolagena i elastina.
Trajanje: 30 min

PANDHY’S SWEET HEALING MASAŽA LEĐA

Razvijena od strane međunarodnog Pandhy’s tima na čelu sa njemačkim fizioterapeutima. Pandhys Sweet Healing masaža je nastala kao sinergija različitih masažnih tehnika i pokreta. Prilikom primjene Pandhy’s šećernog gela za masažu razvijamo ovisno o tehnici slabiji ili jači vakuumski efekt. Kroz vakuumski efekt intenzivno stimuliramo mikrocirkulaciju te aktiviramo limfu i samim time izmjenu tvari u koži i mišićima. Masaža u kombinaciji sa Pandhy’s šećernim gelom i pastom dubinski izvlače nečistoće iz kože te su vrlo dobri ne samo kod bolnih stanja već i kod klijenata koji imaju problematičnu kožu leđa.
Trajanje tretmana: 45 min/150kn

BLATO 2

MASAŽE LICA

MASAŽA LICA + HIDRO LIGH / 20 min/ – 50 kn
MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA + botoks krema/ 40 min,90min – 80 kn/150kn
MASAŽA LICA + AMPULA KOLAGENA/HIJALURONA /30 min – 70 kn

MASAŽE LEĐA

PARCIJALNA AROMA MASAZA LEĐA 30 min - 90kn Ž / 140kn M
PARCIJALNA AROMA MASAŽA LEĐA 40min – 120 kn Ž / 170kn M
PARCIJALNA AROMA MASAŽA LEĐA 60 min – 150 kn Ž/ 200kn M

OSTALO

AROMA MASAŽA TIJELA / opušta mišiće, smanjuje razdražjivost i potištenost / 60 min – 150 kn Sva bolna mjesta tretiraju se dodatnim tehnikama masaže sa dodatkom gela sa 9 biljka koji smanjuje bol.
MASKA OD GEORGIKON BLATA /leđa /- zagrijava / obogaćena huminskom kiselinom koja izvači teške metale iz organizma i smanjuje bol – 70 kn
MASAŽA LEĐA + LICE / 45 min – 120 kn
MASAŽA RUKE/ ŠAKE / 20 min – 40 kn
Masaža šake, dlana tj.Hedovih zona na šaci. Ublažavaju se bolovi u sinusima, kičmi, a potiče se i bolja cirkulacija
MASAŽA TRBUHA ETERIČNIM ULJIMA 20 min/opstipacija i grčevi, limfna drenaža – 60 kn

Scroll to Top