091 5658 916

Novo

HOD PO OBLACIMA & MAGIC TOUCH

HOD PO OBLACIMA – refleksoterapijski tretman stopala &
MAGIC TOUCH – terapijska tehnika masaze ledja 2 u 1 – 250kn

Doživite bezvremensko opuštanje, hodajte po oblacima…
Odbacite stres, bol i napetost u stopalima i ledjima …

REFLEKSOTERAPIJA

Riječ refleksoterapija dolazi od riječi refleksija ili odraz, dakle stanje našeg tijela očituje se u zonama na našim stopalima. Zone na našim stopalima su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu.

Tretiranjem zona na stopalima koje su kod svakoga osjetljive na osebujan način, djelujemo uravnotežujuće na organe i tkiva u tijelu koji su povezani s tim zonama i tako pomažemo tijelu da lakše izađe na kraj s raznim tegobama.

Refleksoterapija ili refleksologija je jedan od najučinkovitijih tradicionalnih pristupa zdravlju.

Za vrijeme i nakon tretmana možete iskusiti osjećaj neopisive ugode i osjećaj da ste potpuno utonuli u podlogu na kojoj ležite zbog duboke opuštenosti. Do takve opuštenosti dolazi jer refleksoterapija izuzetno povoljno djeluje na naš živčani sustav.

Danas je u mnogim klinikama i privatnim praksama u svijetu, refleksoterapija stopala podjednako značajna kao i fizikalna terapija.

INFRACRVENA TERMO DEKA

30min/130 kn, 45min/150kn, 60min/180kn Sa body toner wrapping – PAKET OD 10 TRETMANA + gratis 10 masaža –1000 kn

Dokazano je da infracrvene zrake daju snagu organizmu.

Što su infracrvene zrake? Infracrvene zrake su elektromagnetski valovi nazvani „infracrvenim“ zbog blizini položaja crvene boje u spektru svjetlosti. One čine dio svjetlosti kojoj je svakodnevno izloženo naše tijelo, čine oko 50% zraka kojima zrači Sunce i zbog toga se nazivaju toplinskim zrakama. Otkrio ih je prije 200 godine Wiliam Herschel, jedan od najpoznatijih astronoma 18.stoljeća. Nakon dva stoljeća, welnes je otkrio velike prednosti uporabe infracrvenih zraka u estetske i terapeutske svrhe.

Osobine i prednosti infracrvenih zraka:

Frekvencija zračenja je identična sa frekvencijom atoma ćelije. Proces samog tretmana imitira saunu, a kontraindikacije nema ili su minimalne.(hemofilija, trudnoća, menstruacija, akutne povrede zgloba, silikoni i drugi implatanti). Ubrzava se protok krvi, poboljšava cirkulacija, smanjuje nagomilavanje suvišnog sala i celulita, ubrzava metabolizam, poboljšava imuni sustav, smanjuje bol kod reumatoidnog artritisa, smanjuje grčenje mišića, sanjuju se edemi-nagomilavanje tekućine u tkivima, smanjuju upalni procesi na koži i eliminiše umor. Najbolji rezultati se postižu sa više kratkih tretmana(jedan dnevno), koji treba trajati samo dok ne probije znoj. Može se početi sa dva tjedno pa postupno povećavati. Nakon tretmana potrebno je istuširati se.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

U 4 sljeda (ultrazvuk, mezo sonda,jačanje mišića i krio sonda, koja zatvara pore. Ampule kolagena, hijalurona i botoksa. Neinvazivna jedinstvena, bezbolna, sigurna i naučno dokazana metoda kojom se vitamini, minerali,kompleksi amino-kiselina apliciraju u duboke slojeve kože. Apsorpcija aktivnih supstanci je veća za 99% na dubini do 1cm,a do 65% na dubini do 6 cm. Najbolji rezultati, postižu se u seriji od 5 tretmana/ jednom do dva puta tjedno, a zatim održavanje 1 puta mjesečno – 90min – 250 kn PAKET OD 4 TRETMANA900 kn + 1 GRATIS

BOTOKS BEZ IGLE

biljni peptid daje efekat botoksa, neinvazivna, prirodna metoda ublažavanja bora/ 160 kn PAKET OD 3 TRETMANA360kn

EXTRA REFRESH

lice, vrat, dekolte…Novi pristup u njezi protiv bora, u prevenciji, ublažavanju dubokih, povlačenju slabije izraženih, podizanju tonusa kože, uklanjanju pigmentacija… Tretman daje sjajne rezultate već nakon 1.primjene. Skidane šminke, tonifikacija, dijamantna dermoabrazija, pro-age masaža, mezo UZV, mezo upucavanje kolagena i hijalurona, pell-of maske sa botoksom/100 min – 380 kn

DIJAMANTNA DERMOABRAZIJA

Neinvazivna metoda kojoj se već nakon prvog tretmana vide izvanredni rezultati. Ispravlja nepravilnosti na koži: bore,oštećenja od Sunca, ožiljke nakon akni, povećane pore te manje hiperpigmentacije. Koža je vidljivo svježija, sjajna i glatka. Preporuka 5 tretmana u 5 tjedana – 180 kn

Scroll to Top