091 5658 916

Mezoterapija

Mezoterapija – nekirurški lifting lica

Istrazivanja su pokoazala da je sa frekvencijom ultrazvuka od 3MHz (3 miliona pulseva /sekundi) penetracija u kožu tkiva površinska te zato idealna za pomladjivanje gornjih slojeva dermisa, penetraciju aktivnih komponenti koje su u sustavu ampula i gelova. Sa višom frekvencijom je veća apsorpcija ali je dubina penetracije manja. 3MHz je idealna za tretiranje kože koja je na dodir gruba, neravna, peruta se kao i za redukovanje dubokih bora time što stimulišemo fibroblaste koji proizvode slastin i kolagen. Ova ponuda objasnit će Vašem licu što je Mezoterapija ampulama hijalurona, kavijara, kolagena i zelenog čaja sa mezoterapijom mikrotokovima regije oko očiju, usana, lica.

MASAŽA LICA

Kako starimo naši mišići lica gube svoju prirodnu elastičnost i čvrstoću. Ultratone nježno vježba male mišiće na našem licu. Rezultat je zdravija koža, poboljšan tonus, elastičnost, redukcija srednjih i dubokih bora. 95% mišića u našem licu reagiraju na signale koji se šalju ciljano i koji prijaju mišićima našeg lica, a oni se zovu ultravalovi.

Vasem licu je potrebno podizanje tonusa! Ultratone tretman lica nudi prirodan način podizanja tonusa koze lica. Tretman biostimulacije lica traje 30 minuta. Već poslije prvog tretmana koža postaje zategnutija i glađa.

Programi biostimulacije:

NEKIRUSKI LIFTING LICA

Bioptički program udružuje zatezanje kože sa potpunim liftingom mišića i oblikovanjem crta lica. Tretman zateže mišiće lica, smanjuje sitne bore, povećava tonus opuštene kože i daje licu mladenački izgled. Dubinski program zatezanja šalje duboke stimulacijske impulse mišićima lica pa ih nježno zateže.

TONUS KOŽE

Kada se zategnu mišići lica, nastupa idealni trenutak za pomladjivanje kože. Ovaj program pospješuje nastanak elastina i kolagena koji učestvuju u oblikovanju i zatezanju kože. Koža dobija mladenački izgled. MEZOTERAPIJA BEZ IGLE /90min –  340 kn PAKET OD 3 TRETMANA900 kn + GRATIS DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA  DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA180 kn PAKET OD 4 + MASAŽA LICA I MASKA650 kn

Scroll to Top